VILA BLOK KRANJ

Gorenjska, Kranj

Na obrobju mesta Kranj se gradi nov sodoben stanovanjski objekt Vila blok Čirče, zasnovan kot moderen dvonadstropni, večstanovanjski objekt. V stavbi bo 21 stanovanjskih enot v pritlični etaži in nadstropju in 29 lastniških parkirnih garažnih mest ter shrambe in tehnični prostori v kleti. Uvoz v garažo bo pokrit z nadstreškom. Pred objektom bo dodatnih 19 lastniških parkirnih mest ter parkirna mesta za obiskovalce.

 

Okolica objekta bo delno ozelenjena in tlakovana, na enem delu bo urejeno tudi otroško igrišče. Ob uvozu v garažo bo nadstrešek za kolesa.


Kupci bodo lahko izbirali med enosobnimi, dvosobnimi, trosobnimi in štirisobnimi stanovanji, kar pomeni, da bo vsak, ne glede na število družinskih članov, lahko našel primerno stanovanje. Pritličnim stanovanjem bo pripadal atrij, stanovanjem v nadstropju pa terasa ali balkon. Stanovanja odlikuje skrbno zasnovana razporeditev z različnimi funkcionalnimi rešitvami, obilica naravne svetlobe in odprt pogledom proti Kamniško-Savinjskim Alpam in Julijcem.

 

V pritličju bo 10 stanovanj z ograjenim atrijem, od tega so tri stanovanja projektirana na način, ki omogoča bivanje vsem ljudem, ne glede na njihovo morebitno trajno ali začasno oviranost. V nadstropju bo 6 stanovanj z večjimi terasami in 5 stanovanj z balkoni.

 

Stanovanja bodo velika med 56 m2 in 177 m2. Bivalna površina najmanjšega stanovanja bo znašala  48,6 m2, največjega pa 99,6 m2. Ob tem bodo imele nekatere stanovanjske enote v nadstropju nadstandardno višino stropov, kar kupcem omogoča različne arhitekturne rešitve. Vsa okna bodo opremljena z zunanjimi roletami. 

 

Celotna vila bo ustrezno toplotno izolirana z 20 cm kameno volno, vgrajen bo vodni filter, stanovanja pa bodo imela v vseh prostorih, zaradi učinkovite rabe energije, izvedeno tudi rekuperacijsko prezračevanje in klimatsko napravo, kar zagotavlja najvišje ugodje bivanja v vseh letnih časih. Predvidena potrebna toplota za ogrevanje bo znašala 7,552 kWh/m2 a, kar pomeni, da bo stavba spadala v energetski razred A1.

 

Vsa stanovanja bodo prek internih merilnikov priključena na vse potrebne priključke, ki omogočajo udobno življenje (elektrika, internet, vodovod, plin..). Stanovanja se bodo ogrevala na zemeljski plin, s samostojnimi pečmi na način talnega gretja.

 

Streha nad objektom je ravna z naklonom 1°, s predpripravo za sončno elektrarno.

 

Gradnja kompleksa se je začela marca 2022 z izkopom gradbene jame na podlagi gradbenega dovoljenja in se nadaljuje z gradbenimi deli, ki se bodo zaključila v začetku leta 2023, prevzem stanovanj pa bo možen predvidoma oktobra 2023.

 

Nakup stanovanja v Vila bloku Čirče za nekatere lahko pomeni tudi lepo naložbeno priložnost, saj celoten objekt s stanovanji in urejeno okolico izpolnjuje in zagotavlja najvišja in najboljša pričakovanja glede bivanja in kvalitete življenja.

Notranja moderna zasnova, hiter dostop do vseh infrastrukturnih objektov, avtocestnega priključka (20 minut vožnje do Ljubljane), predvsem pa dostop do narave ter bližina sprehajalnih in kolesarskih poti, zagotavlja prijeten način življenja in kvalitetno porabo prostega časa.

 

PONUDNIK:

Nepremičnina posredovanje d.o.o.

Škofjeloška cesta 20

4000 Kranj

 

KONTAKTNI PODATKI:

 

Mobilna številka 051/414-121 Primož

Mobilna številka 041/399-410 Lojze

Elektronski naslov: primoz.troppan@nepremicnina.si

Elektronski naslov: posrednik1a@gmail.com

 

Enote projekta