Naše storitve

Naše storitve

Posredništvo pri prometu z nepremičninami

Nudimo vam posredovanje pri prodaji, oddaji, nakupu ali najemu nepremičnine. 

Sestava pogodb

Za vas strokovno sestavimo vse vrste pogodb, ki se uporabljajo pri prometu z nepremičninami. Pogodbe so podpisane s strani odvetnika, ki je univerzitetni diplomirani pravnik in strokovnjak za nepremičninsko področje. Za pogodbe jamčimo in s tem poskrbimo, da vaš posel teče kar se da hitro in predvsem varno. 

Cenitev nepremičnine

Naš agent z veljavno licenco nepremičninskega posrednika Vam bo na osnovi lastnih izkušenj, ogleda vaše nepremičnine in preveritve pravnega stanja izdelal cenitev  nepremičnine glede na namen, za katerega cenitev potrebujete. Namen cenitve je lahko ugotavljanje dejanske tržne vrednosti, ocena vrednosti za pridobitev kredita, cenitev za zavarovalnico, cenitev za potrebe razdelitve premoženja in drugo.

Prav tako izvajamo tudi sodne cenitve nepremičnin. Vse cenitve izvaja sodno zapriseženi izvedenec - cenilec, z opravljenim strokovnim izpitom in pridobljeno licenco. V sodelovanju z vami Vam izdelamo cenitev glede na namen,  za katerega boste cenitev potrebovali.

Energetske izkaznice

Kaj je energetska izkaznica?

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti.

Kdaj potrebujem energetsko izkaznico in kaj je njen namen ?

Lastniki stavb oz. posameznih delov lahko vidijo kakšna je njihova energetska učinkovitost in si prizadevajo le to izboljšati in s tem posledično znižati stroške.  Lastniki stavb ali njenega posameznega dela morajo pri prodaji ali najemu, ki je daljši od enega leta predložiti kupcu ali najemniku pred sklenitvijo pogodbe veljavno energetsko izkaznico. Le v posebej določenih primerih energetske izkaznice ne potrebujemo (beri zakon).

Kako pridobim energetsko izkaznico?

Energetsko izkaznico Vam izdela naš neodvisni licencirani strokovnjak za izdelavo energetskih izkaznic. Vse informacije v zvezi s postopkom, cenikom in časom izdelave lahko dobite na telefonu, po elektronski pošti ali pa se osebno oglasite v naši poslovalnici v Kranju.

Kreditiranje

Potrebujete kredit za nakup nepremičnine? Posredujemo pri pridobitvi posojil na Banki Koper in Sparkasse, kjer našim strankam nudijo ugodna posojila z nizkimi obrestnimi merami. Sporočite nam okvirno višino kredita in dobo odplačevanja, mi pa bomo poskrbeli, da vas bodo kontaktirali iz banke in vam pripravili izračun glede na vašo kreditno sposobnost.

Prenos lastništva

Ste sami prodali nepremičnino in želite urediti le prenos lastništva? Za vas pridobimo vse potrebne listine in uredimo celoten postopek.