O podjetju

O podjetju

Podjetje ponuja storitve najvišjega kvalitetnega razreda, saj združuje izjemno strokovnost, izobraženost, izkušnje in mladost, kar je v sodobnem svetu izredno pomembno za zadovoljitev potreb najzahtevnejšega kupca.

Raziskava prostega trga, točnost in doslednost so skrb vseh naših posrednikov, ki omogočajo slehernemu kupcu več prostega časa v sodobnem svetu.

Nepremičnina posredovanje d.o.o. je podjetje, ki ob veliki konkurenci na trgu vedno poišče čas za Vas. Z izjemno marketinško dovršenostjo in s hkratnim povezovanjem z ostalimi družbami kar najhitreje najdemo rešitev pri prodaji, najemu in menjavi Vaših nepremičnin, kar je naša skupna prioriteta.

Prav s tem namenom v naši družbi poslujejo le posredniki z univerzitetno izobrazbo ter pridobljeno strokovno usposobljenostjo Ministrstva za okolje in prostor. Poštenost, odkritost in poznavanje prave zakonodaje so temelji sodobnega poslovanja. Svojo odgovornost imamo zavarovano pri največji zavarovalnici v Sloveniji.

Prostori družbe že po videzu dajejo strankam občutek varnosti in zasebnosti. Moderna tehnologija nam skupaj omogoča hitro posredovanje informacij širokemu krogu ljudi. Najdete nas v Stražišču na Škofjeloški cesti 20 v Kranju. "Zakaj bi sami, lažje je z nami "   je slogan podjetja Nepremičnina posredovanje d.o.o., ki se Vam že vnaprej zahvaljuje za skupno sodelovanje.

Naša ekipa

Katja Podjed

Vodja pisarne

Aleš Luskovec

Nepremičninski posrednik

Primož Troppan

Nepremičninski posrednik

Tina Klofutar

Nepremičninska posrednica

Tatjana Kastigar

Nepremičninska posrednica


Mnenja naših strank

»Moje mnenje o vašem delu je odlično. Ne morem si predstavljati, da bi v času prodaje starega in nakupa novega stanovanja vse poti naredil sam. Vi ste mi zelo pomagali in tudi kakšno dodatno pot namesto mene naredili, četudi tega ni v pogodbi.

Dokazali ste, da svoje delo opravljate z veliko profesionalno odgovornostjo in vsakemu, ki prodaja oz. kupuje stanovanje, bi priporočil, da se obrne na vas.«

Lepo vas pozdravljam,

Stane Grum

Stane Grum

»Naslov oz. ime nepremičninskega agenta g. Troppana sem dobila preko znancev, ki so mi ga toplo priporočili. In res nisem bila razočarana. Vsaka prodaja nepremičnine, ki je tvoj dom, je čustveno obarvana, zato izredno cenim delo g. Troppana, ki je znal s svojim  profesionalnim in diplomatskim  nastopom rešiti vse zaplete, ki jih je bilo veliko in uspešno izpeljati prodajo z najbolj ugodnim razpletom, kar je bilo možno.

Zato lahko g. Troppana oz. njegovo  agencijo z mirno vestjo priporočim vsakemu, ki bi iskal tovrstne usluge, ker lahko z gotovostjo trdim, da ne bo razočaran. 

 Lep pozdrav,  

Ljuba Zupančič Trebec

Ljuba Zupančič Trebec

»Želim pohvaliti posrednika Primoža Troppana  in agencijo Nepremičnina  d.o.o.

Z njim sem sodeloval pri dveh poslih. Pri g. Troppanu cenim odlično poznavanje lokalnega nepremičninskega trga in strokovnost, najbolj pa sta me prepričala njegovov osebni pristop in občutek varnosti pri sklenitvi posla. Poskrbel je za vse podrobnosti, tako da sem odločitev za posel sprejel z dobrim občutkom. Mislim, da je ravno dober občutek, podkrepljen s strokovnim svetovanjem, najbolj pomemben pri odločitvi o nakupu oz. prodaji nepremičnine.

G. Troppan vam ta dober občutek da in sicer ne samo svoji stranki, temveč obema prodajalcu in kupcu. »

Tomaž Rogelj, Kranj

Tomaž Rogelj

Pozdravljeni!

Ko se odločimo za nakup nepremičnine so nam na voljo številne nepremičninske agencije in posredniki,eni boljši, drugi malo manj. Kupci smo običajno neizkušeni in naivni,ponudnikov ne poznamo,nepremičnine na slikah pa so vse lepe in vredne ogleda in lahko se zgodi da kaj hitro obupaš ko pričneš z ogledi.

To je najina začetna grenka izkušnja ko sva se leta 2012 odločila za nakup nepremičnine. Po nekaj mesecih premora sva zopet začela na začetku. Takrat sva našla nepremičnino katero je posredovala agencija Nepremičnina (posrednica Tina Klofutar). Že prvi kontakt po telefonu je zvenel drugače od ostalih agencij in tako pozitivno se je tudi nadaljevalo. Ogledala sva si kar nekaj nepremičnini iz njihove ponudbe in vse so bile kvalitetne in slike niso bile olepšane in tako na koncu tudi kupila stanovanje.

Agencijo odlikujejo PRILAGAJANJE, KOREKTEN IN PRIJAZEN ODNOS ter KVALITETA NJIHOVGA DELA IN NEPREMIČNIN katere posredujejo. To agencijo priporočam res vsem in ko bova načrtovala naslednji nakup se bova z veseljem obrnila na agencijo Nepremičnina.

Želiva vam še veliko poslovnih uspehov in zadovoljnih strank.

Lep pozdrav,

Dominik in Bojana Kuhar Kelbič 

Dominik in Bojana Kuhar Kelbič