O podjetju

O podjetju

Podjetje ponuja storitve najvišjega kvalitetnega razreda, saj združuje izjemno strokovnost, izobraženost, izkušnje in mladost, kar je v sodobnem svetu izredno pomembno za zadovoljitev potreb najzahtevnejšega kupca.

Raziskava prostega trga, točnost in doslednost so skrb vseh naših posrednikov, ki omogočajo slehernemu kupcu več prostega časa v sodobnem svetu.

Nepremičnina posredovanje d.o.o. je podjetje, ki ob veliki konkurenci na trgu vedno poišče čas za Vas. Z izjemno marketinško dovršenostjo in s hkratnim povezovanjem z ostalimi družbami kar najhitreje najdemo rešitev pri prodaji, najemu in menjavi Vaših nepremičnin, kar je naša skupna prioriteta.

Prav s tem namenom v naši družbi poslujejo le posredniki z univerzitetno izobrazbo ter pridobljeno strokovno usposobljenostjo Ministrstva za okolje in prostor. Poštenost, odkritost in poznavanje prave zakonodaje so temelji sodobnega poslovanja. Svojo odgovornost imamo zavarovano pri največji zavarovalnici v Sloveniji.

Prostori družbe že po videzu dajejo strankam občutek varnosti in zasebnosti. Moderna tehnologija nam skupaj omogoča hitro posredovanje informacij širokemu krogu ljudi. Najdete nas v Stražišču na Škofjeloški cesti 20 v Kranju. "Zakaj bi sami, lažje je z nami "   je slogan podjetja Nepremičnina posredovanje d.o.o., ki se Vam že vnaprej zahvaljuje za skupno sodelovanje.

Naša ekipa

Katja Podjed

Vodja pisarne

Aleš Luskovec

Nepremičninski posrednik

Primož Troppan

Nepremičninski posrednik

Tina Klofutar

Nepremičninska posrednica

Tanja Hostnik

Nepremičninska posrednica

Tatjana Kastigar

Nepremičninska posrednica


Mnenja naših strank

»Z agencijo Nepremičnina sem sodelovala pri prodaji svojega stanovanja v Kranju. Moja izkušnja je zelo pozitivna. Še posebej gre pohvala posredniku g. Primožu Troppanu, ki svoje delo opravlja resno, profesionalno, z veliko znanja, občutka in potrpljenja. Lahko rečem, da sem imela pri podjetju Nepremičnina oz. z g. Troppanom vseskozi vso potrebno strokovno podporo.

Ker sem področje oz. opravila, ki jih sama ne obvladam prepustila pravim, kompetentnim strokovnjakom, sem vsekakor njihova zadovoljna stranka.«

 Nina Virnik

Nina Virnik

»Naslov oz. ime nepremičninskega agenta g. Troppana sem dobila preko znancev, ki so mi ga toplo priporočili. In res nisem bila razočarana. Vsaka prodaja nepremičnine, ki je tvoj dom, je čustveno obarvana, zato izredno cenim delo g. Troppana, ki je znal s svojim  profesionalnim in diplomatskim  nastopom rešiti vse zaplete, ki jih je bilo veliko in uspešno izpeljati prodajo z najbolj ugodnim razpletom, kar je bilo možno.

Zato lahko g. Troppana oz. njegovo  agencijo z mirno vestjo priporočim vsakemu, ki bi iskal tovrstne usluge, ker lahko z gotovostjo trdim, da ne bo razočaran. 

 Lep pozdrav,  

Ljuba Zupančič Trebec

Ljuba Zupančič Trebec

»Želim pohvaliti posrednika Primoža Troppana  in agencijo Nepremičnina  d.o.o.

Z njim sem sodeloval pri dveh poslih. Pri g. Troppanu cenim odlično poznavanje lokalnega nepremičninskega trga in strokovnost, najbolj pa sta me prepričala njegovov osebni pristop in občutek varnosti pri sklenitvi posla. Poskrbel je za vse podrobnosti, tako da sem odločitev za posel sprejel z dobrim občutkom. Mislim, da je ravno dober občutek, podkrepljen s strokovnim svetovanjem, najbolj pomemben pri odločitvi o nakupu oz. prodaji nepremičnine.

G. Troppan vam ta dober občutek da in sicer ne samo svoji stranki, temveč obema prodajalcu in kupcu. »

Tomaž Rogelj, Kranj

Tomaž Rogelj

V nakup ponuditi konkretno nepremičnino katera me je, kakor ste sami opazili, na mah prevzela in kjer sedaj uživam bolj, kot sem si pred tem sploh lahko predstavljal. In ne nazadnje tudi to, da ste mi uredila prav vse formalnosti od nakupa do vpisa v zemljiško knjigo mi je ogromno pomenilo. Zato vam gredo vse zasluge za moje sedanje izvrstno bivalno počutje in moja iskrena zahvala. S prisrčnimi pozdravi!

Bogdan Perko

 

Bogdan Perko