O podjetju

O podjetju

Podjetje ponuja storitve najvišjega kvalitetnega razreda, saj združuje izjemno strokovnost, izobraženost, izkušnje in mladost, kar je v sodobnem svetu izredno pomembno za zadovoljitev potreb najzahtevnejšega kupca.

Raziskava prostega trga, točnost in doslednost so skrb vseh naših posrednikov, ki omogočajo slehernemu kupcu več prostega časa v sodobnem svetu.

Nepremičnina posredovanje d.o.o. je podjetje, ki ob veliki konkurenci na trgu vedno poišče čas za Vas. Z izjemno marketinško dovršenostjo in s hkratnim povezovanjem z ostalimi družbami kar najhitreje najdemo rešitev pri prodaji, najemu in menjavi Vaših nepremičnin, kar je naša skupna prioriteta.

Prav s tem namenom v naši družbi poslujejo le posredniki z univerzitetno izobrazbo ter pridobljeno strokovno usposobljenostjo Ministrstva za okolje in prostor. Poštenost, odkritost in poznavanje prave zakonodaje so temelji sodobnega poslovanja. Svojo odgovornost imamo zavarovano pri največji zavarovalnici v Sloveniji.

Prostori družbe že po videzu dajejo strankam občutek varnosti in zasebnosti. Moderna tehnologija nam skupaj omogoča hitro posredovanje informacij širokemu krogu ljudi. Najdete nas v Stražišču na Škofjeloški cesti 20 v Kranju. "Zakaj bi sami, lažje je z nami "   je slogan podjetja Nepremičnina posredovanje d.o.o., ki se Vam že vnaprej zahvaljuje za skupno sodelovanje.

Naša ekipa

Katja Podjed

Vodja pisarne

Aleš Luskovec

Nepremičninski posrednik

Primož Troppan

Nepremičninski posrednik

Tina Klofutar

Nepremičninska posrednica

Tanja Hostnik

Nepremičninska posrednica

Tatjana Kastigar

Nepremičninska posrednica


Mnenja naših strank

»Z agencijo Nepremičnina sem sodelovala pri prodaji svojega stanovanja v Kranju. Moja izkušnja je zelo pozitivna. Še posebej gre pohvala posredniku g. Primožu Troppanu, ki svoje delo opravlja resno, profesionalno, z veliko znanja, občutka in potrpljenja. Lahko rečem, da sem imela pri podjetju Nepremičnina oz. z g. Troppanom vseskozi vso potrebno strokovno podporo.

Ker sem področje oz. opravila, ki jih sama ne obvladam prepustila pravim, kompetentnim strokovnjakom, sem vsekakor njihova zadovoljna stranka.«

 Nina Virnik

Nina Virnik

Pozdravljeni!

Ko se odločimo za nakup nepremičnine so nam na voljo številne nepremičninske agencije in posredniki,eni boljši, drugi malo manj. Kupci smo običajno neizkušeni in naivni,ponudnikov ne poznamo,nepremičnine na slikah pa so vse lepe in vredne ogleda in lahko se zgodi da kaj hitro obupaš ko pričneš z ogledi.

To je najina začetna grenka izkušnja ko sva se leta 2012 odločila za nakup nepremičnine. Po nekaj mesecih premora sva zopet začela na začetku. Takrat sva našla nepremičnino katero je posredovala agencija Nepremičnina (posrednica Tina Klofutar). Že prvi kontakt po telefonu je zvenel drugače od ostalih agencij in tako pozitivno se je tudi nadaljevalo. Ogledala sva si kar nekaj nepremičnini iz njihove ponudbe in vse so bile kvalitetne in slike niso bile olepšane in tako na koncu tudi kupila stanovanje.

Agencijo odlikujejo PRILAGAJANJE, KOREKTEN IN PRIJAZEN ODNOS ter KVALITETA NJIHOVGA DELA IN NEPREMIČNIN katere posredujejo. To agencijo priporočam res vsem in ko bova načrtovala naslednji nakup se bova z veseljem obrnila na agencijo Nepremičnina.

Želiva vam še veliko poslovnih uspehov in zadovoljnih strank.

Lep pozdrav,

Dominik in Bojana Kuhar Kelbič 

Dominik in Bojana Kuhar Kelbič

»Naslov oz. ime nepremičninskega agenta g. Troppana sem dobila preko znancev, ki so mi ga toplo priporočili. In res nisem bila razočarana. Vsaka prodaja nepremičnine, ki je tvoj dom, je čustveno obarvana, zato izredno cenim delo g. Troppana, ki je znal s svojim  profesionalnim in diplomatskim  nastopom rešiti vse zaplete, ki jih je bilo veliko in uspešno izpeljati prodajo z najbolj ugodnim razpletom, kar je bilo možno.

Zato lahko g. Troppana oz. njegovo  agencijo z mirno vestjo priporočim vsakemu, ki bi iskal tovrstne usluge, ker lahko z gotovostjo trdim, da ne bo razočaran. 

 Lep pozdrav,  

Ljuba Zupančič Trebec

Ljuba Zupančič Trebec

»Za posredovanje pri prodaji družinske hise sem se odlocila za Nepremičnina posredovanje d.o.o.

Gre za zelo stresen dogodek in moram reči, da so bili vedno mirni v vseh situacijah, kar mi je zelo veliko pomenilo. Sploh, ko situacije niso prav prijetne. Pogovor s kupcem, določanje cene...vse je potekalo zelo mirno, profesionalno. Ker sem popolni laik pri prodaji, so mi postopek razložili in me lepo vodili. Veliko stvari so naredili tudi namesto mene, za kar sem še posebej hvaležna.

Vedno so se prilagodili za oglede, nikdar nisem čutila, da jim je karkoli odveč, kar je v tem času velika redkost.

Če povzamem - so vsi prijazni, profesionalni in vredni zaupanja.«

Maruša Langerholc

Maruša Langerholc