Zakaj kupiti ali prodati svoj dom z našo pomočjo?

04.12.2019 / Marko Harb
Se sami ukvarjate s prodajo nepremičnine in menite, da vam gre kar dobro ter zaupate svoji lastni presoji? Dragi kupec ali prodajalec, vemo, da ste prodajo sposobni izpeljati sami, ampak vam to vseeno iskreno odsvetujemo. Prodaja nepremičnine je verjetno ena največjih finančnih odločitev vašega življenja in zanjo potrebujete našo pomoč, če jo želite izpeljati pravilno.

Tu je 8 razlogov, zakaj:

 

1.    Imamo veliko strokovnega znanja. Ste že naleteli na kaj podobnega: Izpolnite DPN obrazec in Prilogo 11 in ju oddajte na DURSU? Ali pa: imajo ostali etažni lastniki v večstanovanjski stavbi predkupno pravico pri prodaji posameznega dela? V nepremičninskem posredovanju je veliko akronimov in žargona in naši posredniki ta jezik obvladajo .

 

Poleg tega nakup ali prodaja doma zahteva izpolnjevanje in pridobivanje veliko obrazcev in potrdil ter drugih tehničnih dokumentov. Naši nepremičninski posredniki imajo strokovno znanje in vam pomagajo pravilno pridobiti in izpolniti vso potrebno dokumentacijo, pri čemer se izognete zamudam in dragim napakam, ki vas lahko pripeljejo v resne težave.

2.    Poznavanje trga nepremičnin. Najprej pregledamo vaše želje in cilje pri prodaji, nato pa vam svetujemo ustrezno cenovno strategijo za vas. Če je cena postavljena prenizko, se lahko nepremičnina sicer hitro proda, a vprašanje ob koliko denarja ste. Če je cena postavljena previsoko, je za kupce nezanimiva, posledično se odločijo za druge nepremičnine in tako izgubljate potencialne kupce, medtem mineva čas, vi pa zapravljate čas in denar za vzdrževanje nepremičnine.

Vedno smo na tekočem, kaj se dogaja na kompleksnem trgu nepremičnin. Kakšen je obseg poslovanja z nepremičninami? Koliko je nepremičninskih poslov v primerjavi s prejšnjim letom? Kaj je s povpraševanjem po posameznih nepremičninah? Cene rastejo ali padajo? To je le nekaj vprašanj na katere imamo vedno pripravljene odgovore.

 

3.    Imamo napredne iskalne sposobnosti. Veliko ljudi je mnenja, da lahko na spletu sami poiščejo najnovejše in najbolj atraktivne nepremičnine, toda v naši nepremičninski agenciji imamo dostop do še večjega števila nepremičnin. Nekatere nepremičnine se ne oglašujejo na klasičnih mestih in v naši agenciji vam z veseljem pomagamo priti do njih. Imamo veliko znanja o posameznih lokacijah in soseskah ter vam radi pomagamo najti ustrezno možnost za vas.

 

4.    Oglaševanje. Za vas pripravimo oglas s primernimi fotografijami, ki na lep način prikazujejo realno stanje nepremičnine. Oglas nato objavimo na vseh razširjenih portalih in družbenih omrežjih, kjer so naše objave izpostavljene. Zakupljene imamo tudi ključne besede v iskalnikih. Vaš oglas pošljemo tudi vsem primernim kupcem iz naše široke baze strank. Za vas lahko izdelamo tudi HD video posnetek, ki ga dodamo k oglasu.

 

5.    Posedujemo izredne pogajalske sposobnosti. Vsakič, ko se soočate z nakupom ali prodajo nepremičnine, boste naleteli na pogajanja. Pričakujete lahko veliko strasti, tekmovanja in tudi krutih pogajalskih taktik. Mi vam pomagamo zapečati najboljšo ponudbo.

 

6.    Imamo široko mrežo povezav. Imamo veliko bazo iskalcev in ponudnikov nepremičnin. Sodelujemo tudi z drugimi nepremičninskimi agencijami in redno sodelujemo z veliko udeleženci, ki lahko pomagajo pri procesu prodaje ali nakupa nepremičnine. Hipotekarni posredniki, odvetniki, izdelovalci energetskih izkaznic, gradbeni delavci, pleskarji, serviserji, oblikovalci notranjosti - seznam se nadaljuje - in vsi so v omrežju naših posrednikov.

 

7.    Spoštujemo kodeks dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami. Temeljna načela kodeksa so: poštenost, vestnost, strokovnost in spoštovanje dobrih poslovnih običajev. Smo podpisniki kodeksa, ga zelo spoštujemo in uveljavljamo.

 

8.    Smo vaši svetovalci, analitiki podatkov in terapevti. Da si zaslužimo provizijo, opravimo veliko dela. Nenehno se vozimo po terenu in preverjamo nepremičnine za vas, sestavimo oglase in vlagamo v trženje vaših domov. S pridobljenim znanjem podamo dobro tržno oceno za vaše nepremičnine. Imamo zelo prilagodljiv urnik in smo na voljo skoraj vedno. Ne glede na to ali rabite več informacij o vaši novi nepremičnini ali potrebujete samo nekoga, s komer se lahko pogovorite, da bi se s ponudbo počutili udobno. Nakup nepremičnine je ena večjih finančnih in tudi čustvenih zalogajev vašega življenja. Vodenje skozi to odgovornost vzamemo v naši nepremičninski posredovalnici nadvse resno.

#1 - Zakaj kupiti ali prodati svoj dom z našo pomočjo?